Anasayfaya Dön // ONEMLİ NAKLİYE BİLGİLERİ   26.06.2024 12:05:13         Karakter boyutu : 11 Punto 12 Punto 14 Punto 16 Punto
 
ERGÜNLER LOGİSTİCS, FİLOSUNU 100 F-MAX ÇEKİCİ İLE GÜÇLENDİRDİ
Yorum Yaz      
 
Ergünler Logistics, filosunu 100 F-MAX çekici ile güçlendirdi
Ergünler Logistics, Türkiye nin önde gelen lojistik firmalarından biri olarak 100 adet Ford marka F-MAX çekici satın alarak filosunu güçlendirdi. Bu yatırım, firmanın lojistik hizmetlerini daha hızlı, güvenli ve verimli hale getirmeyi hedefliyor.

faysal-ergun.jpgYönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün, "Yeni tırlarımızla birlikte, lojistik süreçlerimizi daha etkin ve sürdürülebilir hale getireceğiz" dedi. Ergünler Lojistik, teknolojik altyapısını sürekli yenileyerek müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

STK’LARLA İŞBİRLİĞİ

Firma, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi sonrası başlatılan Tek Yürek Türkiye, Omuz Omuza, Kocaeli Valiliği - AFAD, Fenerbahçe Spor Kulübü, Süleyman Demirel Üniversitesi ve diğer sivil toplum kuruluşları işbirliğinde toplamda 32 milyon TL değerinde maddi, ayni ve lojistik yardımı gerçekleştirdi. Ergünler Lojistik, yardım faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

TEŞEKKÜR-TAKDİR BELGELERİ

Bu katkıları nedeniyle Ergünler Lojistik, birçok kurum tarafından onurlandırıldı. Bunlar arasında Kocaeli Valiliği, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri, Hayat Holding, Koç Zer (Koç Topluluğu), TÜBİTAK ve Süleyman Demirel Üniversitesi nden alınan teşekkür ve takdir belgeleri yer alıyor. Bu yeni yatırım, Ergünler Lojistik in sektördeki rekabet gücünü artırmayı ve Türkiye nin dört bir yanına en kaliteli hizmeti sunmayı sürdürüyor.

ergunler-lojistik-plaket.webpKAYNAK: KOCAELİ GAZETESİ

LOJİPORT
 
       

Haber İle İlgili Yapılan Yorumlar

   

 

WhatsApp ile iletişime geç

+90 850 22 608 22

+90 505 993 91 34

+90 553 798 08 62

 

 Nakliye Terimleri & Bilgileri

Sınırlı Sorumluluk Beyanı

Üye Olunuz / Bize Ulaşın / Sanal Pos / Hesaplar

 

 

 

DİĞER SİTEMİZ

Nakliyerehberim Group İnc.

© 2002 - 2022 Tasarım by nakliyerehberim.com.tr